Calzones


Jazones, calzones.
Ma maan checked out my blog yesterday and complained that I only had put up "ugly" pictures of him, well, I think he's a handsome fellah always. So, he wished for me to post this picture, he said "The one where I look really Italian." :) I miss him, Only 7 days left until he comes home.

Comments

Emma said…
Vi får MLSa igen den här månaden och göra det ordentligt den här gången! Jag måste ta mig till ÖB, Maxi och Willys. Jag tänkte inte riktigt så bra när vi var på Maxi nu senast, så jag köpte BARA kyckling och wokgrönsaker. Sebbe spyr på mig för att han är så trött på den mixen :P

Har Jason italienskt ursprung? :O
Kristel Knows said…
Ja verkligen! är ledig på Måndag! :D
hur jobbar ni då?

Ja, han är halv italien och Puertorikan (?) eller hur det stavas. haha.

Popular Posts