Forever plus size


Oh my god Tara Lynn looks so AMAZING, and Oh my god I want these pieces badly. And Oh my god I really like the styling F21 plus size have had on their models lately, kudos. I'm more inspired to buy from the plus size line now then before. Oh my god I just wanna go back to the US NOW! I'll be back in January, can't wait!!!

Comments

~Rachel~ said…
Fabulous blog...and as I read this post I thought Tara Lynn sorta kinda looks like you! =)
Anonymous said…
Love that poncho! my mother actually bought one today :)
Sarah Whitney said…
They've done a great job with the styling! The poncho is amazingggg! I'd be missing F21 also if I was out of the states lol
Unknown said…
Håller absolut med! Sååå snyggt!
Jag skulle nog blivit galen av allt utbud som finns där, antar att du kommer passa på att shoppa när du väl åker ;D
lina said…
Hejhej!
kollar runt lite här och var, kikar efter nån som är grym på bloggdesigner osv.. jag hade en fin innan, men självklart sabba jag hela min blogg. så nu söker jag nån som kanske kunde tänka sig att göra en snygg bloggdesign till mig, hör gärna av dig om du har lust och kan det. kramis!

gud jag diggar verkligen din blogg, så otroligt fin kvinna!
Emma said…
Hahahahahaahha! Vilket bra klipp! "G-soos cryst made me dis way"!!
M I N G said…
She does look amazing. I wish I could be a plus-size model.

Popular Posts