30 Days of me: Day 23

Something you crave for a lot
The picture says it all. :) I L.O.V.E! Food, I'll often have a 2nd round. and I have a hard time staying away from snacks, mostly chips, I just think they are delicious and it sucks that I'm addicted to it. I'll down a bag any day, HAHA! Nah...my guilty pleasure. It's what I crave for the most on a everyday basis.
What's your cravings?

Comments

Anonymous said…
same here. i've become fond of honey roasted peanuts!
Unknown said…
I always crave CARBS! smh It's bad...last night alone I had potato wedges, mashed taters and some sort of potato casserole! lol
now i´m hungry hahaha...

kisses from mexico sweetie.
Unknown said…
Glass! Det är fasen min stora last. Choklad- fast det kan jag inte få i mig för mycket utav utan att må illa- men glass bara flyter ner <3 Yummy!!!
Sen älskar jag kött, helst nötkött, och det bör vara grillat.
Jag gillar chips, men är något jag kan avstå. Men när jag väl får handen över lantchips med gräddfil och vitlöksmak kan jag gå bananas, det är sååå gott! Det måste vara riktiga potatisskivor för att jag ska gilla det. Jag gillar nämligen inte pringles, då det är mosad potatispulver. Vilka är dina favorit chips?
Kristel Knows said…
Ah, dont get me started, haha! :P nej men hehe, jag gillar...gud, mycket...nästan alla sorter, men inte så mycket pringles, LOVE lantchips, estrellas hot sweet cili chips, grill chips, vanliga salta med en good vitlöl eller franska örter dip. omg...so good! :P

Popular Posts