TRY IT ON YOURSELF!Great news guys! Looking for affordable chic and fashionable glasses? GlassesUSA has provided me with the opportunity for my readers to try on glasses with help of the "Virtual Mirror" right here on my blog! Quick and easy you can try on glasses of endless variety!

Just choose a photo you like of yourself upload it right here and start trying on glasses.
With the help of GlassesUSA I already know what kind of frames I'm gonna get next time I'm buying glasses online from them.

Thanks for reading! *mwah*

Comments

Eva said…
Haha this is so fun! But glasses seem to look much better on me in the application than in real life...
I have a pair of black frames from Burberry, but wear contacts all the time because I hate glasses :O
Elin said…
Hej!! Antar att du pratar svenska? :-) Vart bor du? Jag hittade din blogg genom att jag sokte efter en jacka fran Cubus som jag hittade pa Ebay, men ville veta ursprungspriset, det ar den har jackan:

http://jasiferlionsclub.blogspot.com/2010/05/dress-nr-14.html

Har du den fortfarande? Hur mycket kostade den pa Cubus? Utgangspriset ligger pa £5 men hon skrev att hon kopte den for £160 pa Cubus...Det kanns valdigt dyrt for att vara Cubus..?

Hoppas pa svar och nu ska jag kolla vidare pa din blogg!
Kristel Knows said…
This comment has been removed by the author.
Kristel Knows said…
Hej Elin! :)
jag är från Uppsala men har precis flyttat till Norra New Jersey. Kul att du hitta till mig blogg genom cubus jackan! Den är verkligen super snygg, tog faktiskt med den hit fast jag inte använd den på länge bara för att det är så cool!

och för att svara på din fråga så kostade den inte alls så mycket. Jag tror orginal priset var strax under 1000 lappen. OCH så köpte jag den på REAN, det var halva priset på REA priset, i know, helt underbart, så betalade ynka 250 kr för den. och det var ju ett tag sen jag köpte den också så att köpa denna jacka på eBay idag ska ju vara ett fynd, alltså billigt tycker jag.

så 160 pund för jackan stämmer inte. (om inte cubus utomlands tar extra betalt haha, vilket verkar konstigt.)

TACK! :D

Popular Posts