OOTD: Scarlett & Jo

Hej Allihopa!
Det har varit en ganska dramatisk kvall, men moving on...Fick denna jatte fina klanning fran Scarlett and Jo's under fffweek i min giftbag som alla i Fashion Front gruppen fick, alskar den! Tack sa himla mycket till er alla fran Scarlett and Jo for denna vackra klanning och tack FFFWEEK! Sa klart. Vi fick alla nagra olika klades plagg, jag fick den har och kunnde inte var mer nojd! Jag alskar stilen, fargen ar min nya favorit farg, den framhaver midjan, du kan kla den for fest och vardag. Denna gang bestamde jag mig for att para ihop den med mina nya skor fran "Just Fab" och diskreta smycken for en enkel look. :)
 
Under FFFWEEK hade jag nojet att bara tre klanningar fran dem som jag fick som en gava, sa himla tacksam! En av klanningarna hade jag pa mig under "The Buyers and Press reception", den andra
 (min favorit) hade jag pa mig under "Retailers Fashion Show", den tredje hade jag pa mig senare under "Plus Model Mag's Efter fest" Bilder pa dom tva sista klanningarn kommer ni fa se senare pa bloggen, sa stick around ;) Alskar Evans, och ar sa himla glad att Scarlett and Jo's finns att shoppa fran pa deras hemsida! De har en massa fina klanningar som ar super sota! Ni maste kolla in dom!
 
Fler uppdateringar kommer snart ingen...
Massa karlek till er alla!
XOXO
 
Vad jag har pa mig:
Klanning fran Scarlett and Jo's, Armband fran Ann Taylor, Kilklackar fran Just FAB, Klocka fran Lane Bryant.
evans DSCN3471 DSCN3466

Comments

No translation! I have no idea what that said but I had to comment because I LOVE those shoes, and the dress!! Love it!
Malene said…
I love this dress. My boyfriends sister just came home from a trip to London and she brought this back for me. :D Yay.

Popular Posts